• GUANGZHOU BUDGET PACKAGING COMPANY LTD
  Ahmad van Egypte
  Het is een prettige samenwerking, de goede dienst, redelijke prijs, en wat nog belangrijker is, is de productkwaliteit ook zeer goed.
 • GUANGZHOU BUDGET PACKAGING COMPANY LTD
  Hasan Prasetyo van Indonesië
  Groot, dank u verkoper! Het product zal spoedig worden ontvangen, is de kwaliteit zeer goed, zal steunen u altijd!
 • GUANGZHOU BUDGET PACKAGING COMPANY LTD
  Nooreddin van de V.A.E
  Enthousiaste verkoper, die zich op de volgende samenwerking verheugen. De kwaliteit is zeer goed en de verpakking is zeer zorgvuldig. uit mijn verwachting. Hoop de zaken van de verkoper beter en beter worden.
Contactpersoon : Nick Yang
Telefoonnummer : 0086 18689416817
Whatsapp : +8618689416817

Glanzende het Verpakken van pvc van de Broodjesverpakking Film Goede Flexibiliteit

Place of Origin China
Merknaam nanfang
Model Number NF
Minimum Order Quantity 1t

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Druk Geen Druk, 1-6 Kleuren Verwerkingstype Veelvoudige Uitdrijving
PHR 28 P ~ 65 P Transparantie Transparant
Oppervlakte Glanzend, In reliëf gemaakte Steen, Toepassing Verpakking, Druk, Laminering, Enz.
Kleur Transparant, Wit, Zwart, Rood, Blauw, Groen, Enz. Eigenschappen Hoge Waterdichte Transparantie, Goede Flexibiliteit, Enz.
Hoog licht

De glanzende Verpakkende Film van pvc van de Broodjesverpakking

,

Pvc-het Verpakken Film Goede Flexibiliteit

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De Verpakkende Film van pvc van de broodjesverpakking met Goede Flexibiliteit

Productomschrijving:

De Verpakkende Film van pvc is een veelzijdige, betrouwbare en rendabele oplossing voor meubilair verpakkende, blauwe verpakkende en andere verpakkingsbehoeften. Broodje dit van de polyvinylchloride (pvc) film wordt gemaakt van hoogwaardige kunststof voor superieure sterkte en duurzaamheid. Het is hoogst transparant en flexibel, verstrekkend duidelijk zicht van de inhoud, evenals het uitstekende waterdicht maken en voor het drukken geschikte eigenschappen. De breedte van dit verpakkende de filmbroodje van pvc strekt zich van 500 uit tot 2450mm, en het gewicht van elk broodje strekt zich van 1,7 Kg uit aan 160 kg. Het is beschikbaar in geen druk of 1-6 kleuren, en komt in broodjesverpakking voor geschikt opslag en vervoer. De verpakkende film van pvc is ideaal voor meubilair het verpakken, het blauwe verpakken, en verschillende andere verpakkingsbehoeften.

 

Toepassingen:

De Verpakkende Film van pvc, gemerkt als nanfang, met modelaantal N-F, is een ideale keus voor een brede waaier van toepassingen. Dit product wordt zorgvuldig gemaakt in China met minimumordehoeveelheid 1t. Het is beschikbaar in verschillende oppervlaktetypes, met inbegrip van glanzend, steen, en in reliëf gemaakt. PHR strekt zich van 28 P uit aan 65 P. Het is beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren, zoals transparant, wit, zwart, rood, blauw, en groen. Het heeft een transparantie van transparant en zijn breedte uitstrekt zich van 500 tot 2450 mm. Het heeft een dikte van 0,05 mm aan 0,2 mm. Het is ook beschikbaar in glanzende steen, en in reliëf gemaakt beëindig, evenals in blauw, wit, zwarte, rood, en groen.

 

Aanpassing:

Verpakkend de Filmbroodje van pvc

Merknaam: Nanfang
ModelNumber: N-F
Plaats van Oorsprong: China
Minimumordehoeveelheid: 1T
Verpakking: Broodjesverpakking
Toepassing: Verpakking, Druk, Laminering, enz.
PHR: 28 P ~ 65 P
Breedte: 5002450mm
Gewicht van elk broodje: 1,7 Kg ~160 kg

Wij verstrekken hoogte - verpakkend de filmbroodje van kwaliteitspvc voor meubilair het verpakken. Dit verpakkende de filmbroodje wordt van pvc gemaakt door Nanfang met modelaantal N-F en oorsprong van China. De minimumordehoeveelheid is 1T. Het wordt ingepakt in broodjesverpakking en de toepassing is voor verpakking, druk, laminering enz. PHR is 28 P ~ 65 P, is de breedte 5002450mm en het gewicht van elk broodje is 1,7 Kg ~160 kg.

 

Steun en de Diensten:

Verpakkende de Filmtechnische ondersteuning en de Diensten van pvc

Wij verlenen de kwaliteitstechnische ondersteuning en diensten voor onze Verpakkende de Filmproducten van pvc. Ons team van deskundigen is beschikbaar voor overleg en het beantwoorden van om het even welke vragen u kunt hebben.

Installatie en Onderhoud

Onze ervaren technici kunnen u met de installatie en het onderhoud van uw Verpakkende Film van pvc helpen. Wij verlenen uitvoerige opleiding en steun om ervoor te zorgen dat het product behoorlijk geïnstalleerd en gehandhaafd is.

Garantie en Reparatie

Wij bieden een éénjarige garantie op al onze Verpakkende de Filmproducten van pvc aan. In de onwaarschijnlijke gebeurtenis dat iets verkeerd gaat, is ons klantenserviceteam beschikbaar om u met reparaties en vervangingen te helpen.

Klantenondersteuning

Ons klantenserviceteam is beschikbare 24/7 om u van de beste klantenondersteuning te voorzien. Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van u van een bevredigende ervaring en wij zullen doen wat het neemt om uw tevredenheid te verzekeren.

 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen voor de Verpakkende Film van pvc:

De verpakkende film van pvc wordt veilig verpakt in broodjes binnen kartondozen. De broodjes worden gehouden op zijn plaats met kartonverdelingen en de doos wordt verzegeld met versterkte plakband. De dozen zullen in pallets worden verscheept die de dozen tegen schade tijdens doorgang beschermen. De pallets worden dan beveiligd met krimpen omslag en geleverd door vrachtwagen aan de gewenste bestemming.

 

FAQ:

Q1: Wat is de Merknaam van de Verpakkende Film van pvc?
A1: De Merknaam van de Verpakkende Film van pvc is Nanfang.

Q2: Wat is ModelNumber van de Verpakkende Film van pvc?
A2: ModelNumber van de Verpakkende Film van pvc is N-F.

Q3: Waar verpakt de plaats van oorsprong van pvc Film?
A3: De plaats van oorsprong van de Verpakkende Film van pvc is China.

Q4: Wat is de Minimumordehoeveelheid van de Verpakkende Film van pvc?
A4: De Minimumordehoeveelheid van de Verpakkende Film van pvc is 1t.

Q5: Hoeveel is de Prijs van de Verpakkende Film van pvc?
A5: De Prijs van de Verpakkende Film van pvc is USD3.50/kg.