GUANGZHOU BUDGET PACKAGING COMPANY LTD

  • China GUANGZHOU  BUDGET  PACKAGING  COMPANY  LTD Bedrijfsprofiel
  • China GUANGZHOU  BUDGET  PACKAGING  COMPANY  LTD Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur
Merken BEGROTING VERPAKKING
Aantal werknemers 50~100
Jaarlijkse omzet 10000000-50000000
Opgericht Jaar 2008
Export pct 70% - 80%

Inleiding

Begroting de Verpakking is altijd geëngageerd aan het voorzien van klanten van concurrerendere verpakkende producten. Met meer dan 10 jaar ervarings in OEM de diensten voor industriële verpakking, Begroting verstrekt de Verpakking economischere en praktische verpakkingsmaterialen voor vele industrieën en klanten, die hun producten in de markt concurrerender maken.

 

Cateringsindustrie: Begrotingsvoedsel de Verpakkingszakken verstrekken geschikte beschermende verpakkingsmaterialen om Groenten en Vruchten, Kruidend Poeder en en Onmiddellijk Poeder, Snacks, Koffie en Thee, enz. te bevatten. Naast onze het winkelen zakken, stro, wordt het broodje van de omslagfilm ook over de hele wereld verkocht. Vooral de laatste jaren, Begroting heeft de Verpakking composteerbare plastic zakken, composteerbaar stro, en composteerbare containers ontwikkeld, die hebben bijgedragen tot koolstofneutraliteit en bescherming van de aarde.

 

Meubilairindustrie: Begroting de Verpakking verstrekt PVC/PE-de films van de matrasbescherming, PVC/PE-bankfilms en PE matraszakken voor de meubilairindustrie.

 

Verwerkende industrie: Het vastbinden van band en het verpakken van film zijn altijd essentiële verpakkingsmaterialen voor traditionele verwerkende industrie geweest. De begroting die PET/PP verpakt die band en PE verpakkende films vastbindt is de aangewezen merken van vele klanten in binnenlandse en overzee markt.

 

Medische Industrie: Autoclavable Biohazard-Zak is Begroting die hoofdverpakkingsmateriaal in de medische industrie verpakt. Tijdens de epidemie, werd de Autoclavable Biohazard-Zak die wij goedgekeurd door de ziekenhuizen en medische organisaties hebben geproduceerd. Het medische afval was dispposed in onze Autoclavable Biohazard-Zak. Na desinfectie op hoge temperatuur en hoge druk, werd de verspreiding van het virus effectief geblokkeerd.

 

Kleinhandels: De begroting die niet-geweven zakken verpakt is het aangewezen verpakkingsmateriaal voor vele kleinhandelsmerken. De attributen van schoonheid, lage kosten en recyclability zijn onvervangbaar.

Dienst

Is plastic de productenco. van Guangzhounanfang, Ltd één van de professionele fabrikanten wat zich in pvc-film specialiseren

Voor om het even welke klanten die nieuw idee over sommige producten hebben, enkel weten het, kunnen wij volgens uw ontwerp van de producten
Voor om het even welke klanten die ons de steekproeven van sommige producten verzenden
Voor elke klant, zullen wij het beste geschikte materiaal, en ook innovatief materiaal voor hun producten kiezen!

Wij zijn fabrikant, fabriek; zo hebben wij de capaciteit van massaproduktie!

Technische ondersteuning:
Het grootste deel van onze pvc-producten keuren geavanceerde technologie goed en de producerende machine is uitgerust allen met geavanceerd systeem, zijn alle ourworkers ervaren en bekwaam!
Zo zijn de kwaliteit en de veiligheid gewaarborgd!

Na de verkoopdienst
Onze werkende team en verkoopteams kunnen een snelle en hoog rendementnaverkoop sen/ijs voor ons die product waarborgen aan overal van globaal wordt verkocht.
Als zo om het even welke vraag hebben, contacteer ons enkel op om het even welk ogenblik bij uw gemak!

Vervoer! serviceDHL Cosco-Groep, het Verschepen van China. Fedex is onze goede partners, wat de snelle en veilige levering aan de hand van de klant kan waarborgen.

Ons Team

Steun op verkoop:
Het welkom onderzoekt over de hele wereld van! Wij zouden u ons beste Citaat volgens uw vereiste willen verzenden

 

 

De technische dienst:
De begroting die s verpakken het technische team is ervoer veel in de film van opbrengspvc, om betere kwaliteit te vervaardigen.

Kwaliteitscontrole:
Met onze uitvoerige inspectiemethodes, onze kwaliteit van kwaliteitscontrole ruwe materail, kan Onze ervaren QAteam kwaliteit wat tijdens de productie, of vóór de verzending controleren om te waarborgen dat onze klant slechts kwaliteit, maar niet probleem zal ontvangen.

Productioniprogramma:
Zich baseert op ons ERR beheer en snel flexibel productiepatroon, kunnen wij onze productie van controleren
20ton de producten één dag, in het geval van de dringende vraag, zullen onze noodsituatieproductie-eenheid uw zaken vrij van probleem waarborgen.

Laat een bericht achter