• GUANGZHOU BUDGET PACKAGING COMPANY LTD
  Ahmad van Egypte
  Het is een prettige samenwerking, de goede dienst, redelijke prijs, en wat nog belangrijker is, is de productkwaliteit ook zeer goed.
 • GUANGZHOU BUDGET PACKAGING COMPANY LTD
  Hasan Prasetyo van Indonesië
  Groot, dank u verkoper! Het product zal spoedig worden ontvangen, is de kwaliteit zeer goed, zal steunen u altijd!
 • GUANGZHOU BUDGET PACKAGING COMPANY LTD
  Nooreddin van de V.A.E
  Enthousiaste verkoper, die zich op de volgende samenwerking verheugen. De kwaliteit is zeer goed en de verpakking is zeer zorgvuldig. uit mijn verwachting. Hoop de zaken van de verkoper beter en beter worden.
Contactpersoon : Nick Yang
Telefoonnummer : 0086 18689416817
Whatsapp : +8618689416817

Waterdichte Verpakkende Film 2450mm van Steenpvc Breedte

Place of Origin China
Merknaam nanfang
Model Number NF
Minimum Order Quantity 1t

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Druk Geen Druk, 1-6 Kleuren Breedte 5002450mm
Transparantie Transparant Kleur Transparant, Wit, Zwart, Rood, Blauw, Groen, Enz.
Eigenschappen Hoge Waterdichte Transparantie, Goede Flexibiliteit, Enz. PHR 28 P ~ 65 P
Steekproef Beschikbaar Verwerkingstype Veelvoudige Uitdrijving
Hoog licht

De Verpakkende Film van steenpvc

,

De waterdichte Verpakkende Film van pvc

,

Verpakkende Film 2450mm van pvc Breedte

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De Verpakkende Film van steenpvc Beschikbaar voor Enz.-Klaar Toepassingensteekproef

Productomschrijving:

De Verpakkende Film van pvc is een type van flexibel die filmbroodje van polyvinylchloride (pvc) wordt gemaakt, dat een soort plastiek is. Dit soort film wordt wijd gebruikt voor de verpakking van en het verpakken van meubilair en andere punten in een verscheidenheid van groene kleuren, met inbegrip van transparant, wit, zwart, rood, blauw, enz. Het wordt algemeen gebruikt voor het beschermen van punten tegen stof, vochtigheid, en andere verontreinigende stoffen. Met zijn uitstekende flexibiliteit, kan de Verpakkende Film van pvc gemakkelijk op verschillende oppervlakten en de werken effectief worden toegepast in het verhinderen van schade krassen en andere externe factoren. De dikte van de film kan zich van 0,02 tot 0.20mm uitstrekken, en zijn verpakking is over het algemeen in broodjesvorm.

Het veelvoudige uitdrijvingsproces zorgt ervoor dat de Verpakkende Film van pvc een glanzende oppervlakte en uitstekende zelfklevende eigenschappen heeft. Het is perfect voor het verpakken van meubilair, en het kan een beschermende laag van transparante blauwe film verstrekken om de algemene verschijning van het meubilair te verbeteren. Voorts heeft deze verpakkende film ook uitstekende slijtageweerstand, duurzaamheid en scheurweerstand, die tot het maken een grote optie voor meubilairbescherming. Het is ook een betaalbare verpakkingsoplossing voor zowel woon als commerciële toepassingen.

Globaal, is de Verpakkende Film van pvc een grote en rendabele keus voor het verpakken van en het beschermen van meubilair. Zijn uitstekende flexibiliteit, scheurweerstand, en zelfklevende eigenschappen maken tot het een betrouwbare keus voor meubilair het verpakken, en zijn beschikbaarheid in veelvoudige kleuren maakt tot het een ideale keus voor zowel woon als commerciële toepassingen.

 

Toepassingen:

Het verpakkende de filmbroodje wordt van pvc wijd gebruikt voor het verpakken en verpakking, druk, laminering en andere toepassingen. Van het merkpvc van N-F van Nanfang wordt de verpakkende film van hoogte - het materiaal van het kwaliteitspolyvinylchloride met dikte gemaakt die zich van 0.05mm tot 0.2mm uitstrekken. De beschikbare kleur van dit product omvat transparant, wit, zwart, rood, blauw, groen en enz. En het kan glanzend zijn, steen en in reliëf gemaakt. De breedte van dit product is 500mm2450mm. En een steekproef is beschikbaar om de kwaliteit te testen. En dit verpakkende de filmbroodje van pvc is vooral populair met zijn blauwe kleur, glanzende oppervlakte en brede waaier van breedte.

 

Aanpassing:

De Verpakkende Film van pvc

 • Merknaam: Nanfang
 • ModelNumber: N-F
 • Plaats van Oorsprong: China
 • Minimumordehoeveelheid: 1t
 • Dikte: dikke 0.05mm - 0.2mm
 • Kleur: Transparant, Wit, Zwart, Rood, Blauw, Groen, Enz.
 • Steekproef: Beschikbaar
 • Gewicht van elk broodje: 1,7 Kg ~160 kg
 • Eigenschappen: Hoge Waterdichte Transparantie, Goede Flexibiliteit, Enz.
 • De Verpakkende Film van pvc: dikke 0.05mm - 0.2mm

 

Steun en de Diensten:

 

Verpakkende de Filmtechnische ondersteuning en de Dienst van pvc:

Wij bieden een brede waaier van de technische ondersteuningdiensten voor aan onze Verpakkende de Filmproducten van pvc. Ons ervaren team van beroeps kunnen advies geven en de oplossingen om klanten te verzekeren krijgen de meesten van hun product. Wij kunnen raad op het productselectie, installatie, onderhoud en reparaties, evenals oplossen van problemen geven om het even welke kwesties.

Wij bieden aan de gang zijnde klantenservice en steun, met een team van beschikbare medewerker van de klantenservices aan om eender welke vragen te beantwoorden. Wij bieden ook een aantal middelen zoals educatieve video's, producthandboeken, en onlineondersteuningforums aan om klanten met om het even welke kwesties te helpen zij kunnen hebben.

Voor om het even welke verdere informatie of hulp met ons pvc te aarzelen de Verpakkende Filmproducten, gelieve niet om ons te contacteren.

 

Verpakking en het Verschepen:

 

De Verpakkende en Film die van pvc verschepen verpakken:

De Verpakkende Film van pvc wordt verpakt in een verzegelde plastic zak en in een sterke kartondoos dan geplaatst. De doos is dan verpakt in beschermende bellenomslag om te verzekeren het product in perfecte voorwaarde aankomt. Het pakket wordt dan verscheept aan de klant via een betrouwbare verschepende drager, zoals Fedex, UPS, of DHL.

 

FAQ:

 

Q1: Wat is de Verpakkende Film van pvc?
A1: De Verpakkende Film van pvc is een soort plastic die film van pvc-materiaal wordt gemaakt.
Q2: Wat is de merknaam van dit product?
A2: De merknaam van dit product is nanfang.
Q3: Wat is het modelaantal van dit product?
A3: Het modelaantal van dit product is N-F.
Q4: Waar is dit product van?
A4: Dit product wordt gemaakt in China.
Q5: Wat is de minimumordehoeveelheid van dit product?
A5: De minimumordehoeveelheid van dit product is 1t.